Grond weg en waterbouw opleiding

Grond weg en waterbouw opleiding

Is de opleiding grond weg en waterbouw iets voor jou? Bij Infravak hebben we diverse opleidingen die hieronder vallen en waar jij misschien wel perfect voor zou passen! Bij Infravak bouw je niet alleen aan de toekomst van Nederland, maar ook aan de toekomst voor jezelf. Klaar staan voor grond weg en waterbouw kan geleerd worden door deze opleiding te volgen. We nemen je graag mee in deze opleiding!

Aanmelden     Bel ons

Een veelzijdig beroep

Bij de opleiding grond weg en waterbouw kun je verwachten dat je leert voor een veelzijdig beroep. Zo kun je werken aan diverse weg- en waterbouwkundig constructies. Bij de opleiding grond weg en waterbouw kun je onder andere worden opgeleid tot straatmaker, vakman GWW, waterbouwer of machinist! Binnen de opleidingen die we aanbieden heb je veel contact met andere beroepen binnen deze sector en dat maakt het nog afwisselender. Weet jij al voor welke opleiding je wilt gaan? Bekijk het hier!

Werken en leren

De grond weg en waterbouw opleiding is gericht op het werken en leren tegelijk. Denk jij dat je hiervoor geschikt bent? Dan maken we graag kennis met jou! Dit werken en leren houdt in dat je vier dagen in de week aan de slag gaat met het toekomstige beroep waarvoor je leert en daarnaast heb je 1 dag dat je naar school gaat voor het theoretische gedeelte. Deze theorie is zo ingericht dat deze direct in de praktijk toe te passen is. En dat maakt de grond weg en waterbouw opleiding zo effectief!

Grond-weg-en-waterbouw-opleiding-straatmakerGrond-weg-en-waterbouw-opleiding-machinistgrond-weg-en-waterbouw-opleiding-grond

Vooropleidingen

Voor de opleiding grond weg en waterbouw is het belangrijk dat je een niveau 1 of vmbo-basis diploma hebt. Door vooropleiding, wanneer je geen vmbo-basis diploma hebt, is de entreeopleiding Assistent Bouw, Wonen en Onderhoud. Ook een andere opleiding die onder grond weg en waterbouw valt, is het handig om na te gaan of je een vooropleiding moet hebben gevolgd.

Start nu aan de grond weg en waterbouw opleiding!

Zie jij de grond weg en waterbouw opleiding helemaal zitten? Start dan met de opleiding bij Infravak! Wij zijn helpen je met het halen van je diploma terwijl je lekker buiten werkt. Heb je vragen of wil je je graag inschrijven? Bel of mail ons dan via 0548 – 370 550 of info@infravak.nl. We geven je graag meer informatie over de grond weg en waterbouw opleiding!

Terug naar overzicht