Grond weg en Waterbouw

Is de opleiding grond-, weg- en waterbouw iets voor jou? Bij InfraVak hebben we veel opleidingen die hier onder vallen en waar jij misschien wel perfect past! Je bouwt namelijk niet alleen aan de toekomst van Nederland, maar ook aan je eigen toekomst.

Een veelzijdig beroep
Bij de opleiding grond-, weg- en waterbouw kun je verwachten dat je een veelzijdig beroep leert. Zo ga je werken aan diverse weg- en waterbouwkundige constructies. Bij de opleiding kun je onder andere worden opgeleid tot straatmaker, vakman GWW, waterbouwer of machinist. Binnen de opleidingen die we aanbieden heb je veel contact met andere beroepen binnen deze sector. Dat maakt het werk nog afwisselender.

Werken en leren
De grond-, weg- en waterbouw opleiding is gericht op werken en leren tegelijk. Dit noemen we ook wel een BBL-opleiding. Dit houdt in dat je vier dagen in de week aan de slag gaat bij een leerbedrijf, hier leer je alle fijne kneepjes van het vak. Daarnaast ga je één dag per week naar school voor het theoretische deel van de opleiding. De theorie is zo ingericht dat deze direct in de praktijk toe te passen is. En dat maakt de grond-, weg- en waterbouwopleiding zo effectief.

Vooropleiding
Voor de opleiding grond-, weg- en waterbouw is het belangrijk dat je een niveau 1 of vmbo-basis diploma hebt. Wanneer je hier niet aan voldoet is de entreeopleiding Assistent Bouw, Wonen en Onderhoud een mogelijkheid. Na het behalen van dit diploma kun je starten met de opleiding grond-, weg- en waterbouw.

Lijkt het jou wat om mee te werken aan een betere infrastructuur in Nederland? Start dan met de opleiding bij InfraVak! Wij helpen je graag met het behalen van je diploma terwijl je lekker buiten werkt.

Heb je vragen of wil je je graag meer informatie? Bel of mail ons dan via 0548 – 370 550 of info@infravak.nl.

BENIEUWD WAAR JE ONS KUNT VINDEN?

Houd dan onze agenda in de gaten voor alle events!

AANMELDEN VOOR DEZE OPLEIDING?

Wij helpen je met het halen van je diploma terwijl je lekker buiten werkt.

© InfraVak 2024 | Sitemap | Privacyverklaring