Diploma uitreiking

InfraVak Produktieweg 13, Holten

Wij nodigen graag onze geslaagde leerlingen samen met gezelschap uit voor de diploma uitreiking bij ons in Holten. Samen proosten we op het succes van de leerlingen. Tot dan!

excursie Etty hillesum lyceum

InfraVak Produktieweg 13, Holten

Op deze dag komen de derdejaars klassen van de richting PIE en BWI  bij ons om kennis te maken met de infra. We vertellen ze natuurlijk hoe leuk het is om te werken in de grond-, weg-, en waterbouw, maar daarnaast kunnen ze het ook zelf ervaren doormiddel van een stukje te straten en andere […]

excursie stad & esch

InfraVak Produktieweg 13, Holten

Op deze dag komt een groepje vierdejaars leerlingen (richting BWI) bij ons om kennis te maken met de infra. Uiteraard vertellen we ze hoe leuk het is om te werken in de grond-, weg-, en waterbouw, maar daarnaast kunnen ze het ook zelf ervaren doormiddel van een stukje straten en andere activiteiten in onze praktijkhal.

Onderwijsbeurs Noordoost

Ijsselhallen Rietweg 4, Zwolle, Nederland

Sta je voor een studiekeuze en spreekt de grond-, weg-, en waterbouw jou aan? Leuk! Kom dan gezellig naar de onderwijsbeurs in Zwolle! Wij vertellen jou graag alles over de infra én de diverse BBL-opleidingen. Zien wij jou daar?

ONDERWIJSBEURS NOORDOOST

Ijsselhallen Rietweg 4, Zwolle, Nederland

Sta je voor een studiekeuze en spreekt de grond-, weg-, en waterbouw jou aan? Leuk! Kom dan gezellig naar de onderwijsbeurs in Zwolle! Wij vertellen jou graag alles over de infra én de diverse BBL-opleidingen. Zien wij je daar?

Excursie stad & Esch

InfraVak Produktieweg 13, Holten

Op deze dag komt een groepje leerlingen (BWI) bij ons om kennis te maken met de infra. Uiteraard vertellen we ze hoe leuk het is om te werken in de grond-, weg-, en waterbouw, maar daarnaast kunnen ze het ook zelf ervaren doormiddel van een stukje straten en andere activiteiten in onze praktijkhal.

NXT LVL

Aventus Laan van de Mensenrechten 500, Apeldoorn, Nederland

Woon jij in Apeldoorn of omstreken en sta jij voor je studiekeuze? NXT LVL (voorlichting vervolg onderwijs) helpt je hier bij! Heb je interesse in de infra of ben je nieuwsgierig wat je hier allemaal in kunt doen? Wij vertellen deze avond alles de diverse opleidingen in de grond- weg- en waterbouw. Zien we je […]

Scholenmarkt Arnhem

Yuverta Larensteinselaan 26b, Velp

Sta jij op het punt en studie te kiezen? Of ben jij je alvast aan het oriënteren? Op deze dag staan wij 's avonds op de Scholenmarkt Arnhem. Wij vertellen jou met alle plezier hoe gaaf het is om in de infra te werken en natuurlijk kun jij ons alle vragen stellen die je hebt. […]

Check ’t MBO event

Aventus Laan van de Mensenrechten 500, Apeldoorn, Nederland

Woon je in Apeldoorn, Deventer, Zutphen of omgeving? En wil je naar het mbo? Kom dan naar Check ’t MBO event! Wij zijn samen met alle andere mbo-instellingen uit de regio deze dag aanwezig en vertellen je graag alles over de infra en welke mogelijkheden er zijn. Tot dan!

Voorlichtingsavond VMBO Zuidwest Drenthe – Meppel

Ben jij examenstudent op een vmbo-school in Meppel, Hoogeveen of Diever? Heb jij interesse in de infra? Dan zien we jou graag daar! Op deze avond kom jij álles te weten of de grond- weg- en waterbouw en vertellen we je welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Techniek Tastbaar Enschede

Bonhoeffer college Wethouder Beversstraat 195, Enschede

Techniek Tastbaar is een beleef en doe-event waar we (samen met andere bedrijven) leerlingen en ouders uit de regio kennis laten maken met de branche. We willen jou deze dag laten ervaren waarom het werken in de infra zó leuk is en welke mogelijkheden er allemaal zijn. Zien we jou daar?

Talent event Canisius Tubbergen

Canisius Huyerenseweg 1, Tubbergen

Op deze dag zijn we aanwezig op het Talent Event op het Canisius. Hier laten de leerlingen uit de gemeente Tubbergen kennis maken met de grond- weg- en waterbouw. Doormiddel van leuke workshops kunnen de leerlingen ervaren wat de infra is en wat ze in deze branche zouden kunnen doen in de toekomst! Zien we […]

© InfraVak 2023 | Sitemap | Privacyverklaring