Vakman gww

Vakman gww

Kies je voor de opleiding vakman GWW? Dan word je klaargestoomd voor een gww baan als vakman grond-, weg- en waterbouwer. Dit houdt in dat je werkt aan diverse weg- en waterbouwkundige constructies, maar ook aan rioleringen, bestratingen en bermen. Als vakman GWW ben je van alle markten thuis en heb je een heel veelzijdig beroep! Je werkt samen met bijvoorbeeld allround vakman GWW, straatmakers, waterbouwers en machinisten. De uitvoerder is verantwoordelijk voor de uitvoering van het werk/project.

Aanmelden     Bel ons

Opleiding vakman GWW niveau 2 & 3

Om je te kunnen aanmelden voor deze opleiding is het van belang dat je een niveau 1 (entreeopleiding Assistent Bouw, Wonen en Onderhoud) of vmbo-basis diploma hebt (of soortgelijk). Je kunt  dan beginnen met de opleiding vakman GWW op niveau 2. Hier leer je alle ins en outs van het werk in de grond-, weg- en waterbouw. Van het werken met machines en handgereedschappen tot het lezen van tekeningen en werkplannen. Onder leiding van een ervaren vakman (Allround vakman GWW) of leermeester leer je alle fijne kneepjes van het vak. Ook houd je je bezig met het aanbrengen en verwijderen van diverse rioleringen en maak je cunetten en taluds. Dit doe je samen met de machinist. Als vakman GWW heb je een afwisselende en uitdagende werkomgeving.

Heb je al een baan als uitvoerder in de gww als wegenbouwer of ben je klaar met je opleiding vakman GWW-niveau 2? Stroom dan door naar de opleiding allround vakman GWW op niveau 3. Ook kun je instromen in deze opleiding als je in het bezit bent van een vmbo-kader diploma of soortgelijk. Als allround vakman GWW voer je voorbereidende werkzaamheden uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bestratings- en rioleringswerkzaamheden, het uitzetten van grondwerken, het nieuw aanleggen en het repareren van wegen. Daarnaast bedien je zelf ook machines zoals compressoren, pompen en verdichtingsapparatuur. Ook werk je met verschillende handgereedschappen. Als allround vakman of uitvoerder GWW moet je goed kunnen samenwerken en verricht je ook organisatorische en administratieve werkzaamheden. Zou je bijvoorbeeld graag vakman GWW of grondwerker willen worden? Meld je dan aan!

 

Opleiding GWW

Opleiding vakman GWW bij InfraVak

Bij InfraVak zijn we altijd op zoek naar vakmensen die werkend willen leren. Wil je graag wegenbouwer of grondwerker worden? Dit houdt in dat je gemiddeld vier dagen in de week als vakman GWW aan de slag gaat bij één van de leerbedrijven. Daarnaast ga je 1 dag per week naar een ROC bij jou in de buurt om te werken aan de theorie van het vak. Ook krijg je aanvullende praktijkscholing en -begeleiding. De theorielessen zijn er als ondersteuning voor de praktijk. Deze leerweg heet BBL en is de beste manier om uiteindelijk vakman GWW te worden. Tijdens deze BBL-opleiding is InfraVak je werkgever. Op deze manier verdien je gelijk al tijdens je opleiding. InfraVak is werkzaam in noord en oost Nederland.

Opleiding GWW volgenOpleiding GWW via InfravakOpleiding tot GWWGWW opleiding MBO

Wettelijk schoolgeld en leermiddelen

Het wettelijke schoolgeld is voor rekening van InfraVak en je krijgt een tegemoetkoming in de kosten van de leermiddelen.

Aanmelden voor de opleiding vakman GWW

Werk je graag in de buitenlucht en houd je van afwisseling en grote machines om je heen? Meld je dan aan voor de opleiding vakman GWW. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Naast de opleiding vakman GWW, biedt InfraVak meerdere opleidingen aan binnen de infra zoals stratenmakerasfaltafwerker, balkman, waterbouwer, machinemonteur, machinist en middenkaderfunctionaris. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel ons voor een afspraak op 0548 – 370 550 of mail naar info@infravak.nl. Wij geven je graag meer informatie.

Terug naar overzicht