Vakman GWW

Wil jij werken als vakman in de grond-, weg- en waterbouw? Kies dan voor de opleiding vakman GWW. Je gaat werken aan diverse weg- en waterbouwkundige constructies, maar ook aan rioleringen, bestratingen en bermen. Je bent van alle markten thuis en hebt een veelzijdig beroep.

Niveau 2
Bij de opleiding vakman GWW op niveau 2 leer je alle ins en outs van het werk in de grond-, weg- en waterbouw. Van het werken met machines en handgereedschappen tot het lezen van tekeningen en werkplannen. Onder leiding van een ervaren vakman of leermeester leer je alle fijne kneepjes van het vak. Ook houd jij je bezig met het aanbrengen en verwijderen van diverse rioleringen en maak je cunetten en taluds. Dit doe je samen met de machinist.

Niveau 3
Heb jij al een baan als uitvoerder in de grond-, weg- en waterbouw? Of ben je klaar met de opleiding op niveau 2 en wil je doorleren? Stroom dan door naar de opleiding allround vakman GWW op niveau 3. Ook met een vmbo-kader diploma kun je instromen op dit niveau. Als allround vakman GWW voer je voorbereidende werkzaamheden uit. Denk hierbij aan bestratings- en rioleringswerkzaamheden, het uitzetten van grondwerken en het nieuw aanleggen en repareren van wegen. Daarnaast bedien je ook machines zoals compressoren, pompen en verdichtingsapparatuur. Ook werk je met verschillende handgereedschappen. Als allround vakman GWW moet je goed kunnen samenwerken en verricht je ook organisatorische en administratieve werkzaamheden.

Werken en leren
Bij InfraVak zijn we op zoek naar vakmensen die werkend willen leren. Je gaat gemiddeld vier dagen per week aan het werk als vakman GWW bij één van onze leerbedrijven. Daarnaast ga je één dag per week naar een ROC bij jou in de buurt om te werken aan de theorie. Ook krijg je aanvullende praktijkscholing en -begeleiding. Deze leerweg heet de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) en is de beste manier om uiteindelijk vakman te worden.

Vooropleiding
Het is van belang dat je een niveau 1 (entreeopleiding Assistent Bouw, Wonen en Onderhoud) of vmbo-basis diploma hebt. Je start dan met de opleiding vakman GWW op niveau 2.

Om te starten op niveau 3 heb je minimaal een vmbo-kader diploma of een relevant niveau 2 diploma in bezit.

Voordelen
·       Begeleiding en salaris vanuit InfraVak
·       Wettelijk schoolgeld wordt betaald
·       Tegemoetkoming in de kosten van de leermiddelen

Werk jij graag in de buitenlucht en houd je van afwisseling en grote machines om je heen? Meld je dan nu aan voor de opleiding vakman GWW.

Heb je vragen of wil je je graag meer informatie? Bel of mail ons dan via 0548 – 370 550 of info@infravak.nl.

BENIEUWD WAAR JE ONS KUNT VINDEN?

Houd dan onze agenda in de gaten voor alle events!

AANMELDEN VOOR DEZE OPLEIDING?

Wij helpen je met het halen van je diploma terwijl je lekker buiten werkt.

© InfraVak 2024 | Sitemap | Privacyverklaring