Opleiding vakman gww

Opleiding vakman gww

Kies je voor de opleiding vakman GWW? Dan word je grond-, weg- en waterbouwer. Dit houdt in dat je werkt aan diverse weg constructies en waterbouwkundige constructies, maar ook aan rioleringen, bestratingen en bermen. Als vakman GWW ben je van alle markten thuis en heb je een heel veelzijdig beroep!

Opleiding vakman GWW niveau 2 & 3

Om vakman GWW te worden, begin je met de opleiding op niveau 2. Hier leer je alle ins en outs van het werk in de grond-, weg- en waterbouw. Van het werken met machines en handgereedschappen tot het lezen van tekeningen en werkplannen. Onder leiding van een allround vakman GWW verwijder je bijvoorbeeld bestaande bestratingen en/of begroeiing, graaf je sloten en sleuven en maak je cunetten en taluds. Als vakman GWW heb je een afwisselende en uitdagende werkomgeving.

Ga voor een nieuwe uitdaging!

Ben je al aan het werk als wegenbouwer of toe aan de volgende stap? Stroom dan door naar de opleiding allround vakman GWW op niveau 3. Als allround vakman GWW voer je voorbereidend werk uit voor de uitvoerder en geef je aanwijzingen aan andere collega’s. Daarnaast bedien je zelf ook machines zoals compressoren, pompen en verdichtingsapparatuur. Ook werk je verschillende handgereedschappen. Als allround vakman GWW moet je goed kunnen samenwerken en verricht je ook organisatorische en administratieve werkzaamheden.

Opleiding vakman GWW bij InfraVak

Bij InfraVak zijn we altijd op zoek naar vakmannen die werkend willen leren. Dit houdt in dat je gemiddeld vier dagen in de week als grondwerker, wegenbouwer of waterwerker aan de slag gaat bij een van onze lidbedrijven. Daarnaast ga je 1 dag per week naar school om te werken aan de theorie van het vak. Tijdens de gehele opleiding is InfraVak je werkgever, je verdient direct een goed salaris. InfraVak is werkzaam in Noord en Oost Nederland.

Aanmelden voor de opleiding vakman GWW

Werk je graag in de buitenlucht en houd je van afwisseling en grote machines om je heen? Meld je dan aan voor de opleiding vakman GWW (ook wel wegenbouwer genoemd). Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Naast de opleiding vakman GWW, biedt InfraVak meerdere opleidingen binnen de infra zoals stratenmakerwegenwerker, wegenbouwer, waterbouwer en machinist. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel ons voor een afspraak op 0548 – 370 550 of mail naar info@infravak.nl. Onze leermeesters geven je graag meer informatie over de opleiding vakman GWW!

Terug naar overzicht