Assistent infra

Wil je graag leren en werken in de GWW (grond-, weg- en waterbouw) maar beschik je niet over een vmbo-diploma of soortgelijk? Dan kun je misschien wel de entreeopleiding Assistent Bouw, Wonen en Onderhoud volgen. Dit is een mbo-opleiding niveau 1. Tijdens deze opleiding leer je alle basisvaardigheden op het gebied van de grond-, weg- en waterbouw. Je werkt samen in een team met bijvoorbeeld straatmakerswaterbouwersmachinisten of vakmannen GWW.

Niveau 1
Je bent aan het werk bij één van de wegenbouwbedrijven in noord en oost Nederland waarmee wij een nauw samenwerkingsverband hebben. Gemiddeld ga je één dag per week naar een ROC bij jou in de buurt. De theorielessen zijn er als ondersteuning voor de praktijk. Ook krijg je aanvullende praktijkscholing en -begeleiding. Deze leerweg heet BBL en is de beste manier om uiteindelijk assistent infra te worden. Tijdens deze BBL-opleiding is InfraVak je werkgever. Op deze manier verdien je gelijk al tijdens je opleiding. Wil je hierna nog doorleren? Dan kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld de opleiding vakman gwwopperman bestratingenasfaltafwerker of waterbouwer te volgen!

Deze opleiding duurt gemiddeld één jaar. Je leert de basisvaardigheden in het grond-, riool- en straatwerk en assisteert de vakmannen in de wegenbouw. Wellicht kun je hierna doorstromen naar een opleiding op niveau 2, zoals vakman GWW, opperman bestratingen, waterbouwer of asfaltwerker.

Werken en leren
Bij InfraVak zijn we op zoek naar vakmensen die werkend willen leren. Je gaat gemiddeld vier dagen per week aan het werk als assistent infra bij één van onze leerbedrijven. Daarnaast ga je één dag per week naar een ROC bij jou in de buurt om te werken aan de theorie. Ook krijg je aanvullende praktijkscholing en -begeleiding. Deze leerweg heet de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) en is de beste manier om uiteindelijk assistent infra te worden.

Vooropleiding
Bij InfraVak zoeken we gemotiveerde jongeren die werkend willen leren. Wil je graag werkend leren, maar heb je geen vooropleiding? Dan kun je je aanmelden voor deze opleiding!

Voordelen

  • Begeleiding en salaris vanuit InfraVak
  • Wettelijk schoolgeld wordt betaald
  • Tegemoetkoming in de kosten van de leermiddelen

Werk je graag in de buitenlucht en houd je van afwisseling en grote machines om je heen? Meld je dan aan voor de entreeopleiding Assistent infra.

Heb je vragen of wil je je graag meer informatie? Bel of mail ons dan via 0548 – 370 550 of info@infravak.nl.

BENIEUWD WAAR JE ONS KUNT VINDEN?

Houd dan onze agenda in de gaten voor alle events!

AANMELDEN VOOR DEZE OPLEIDING?

Wij helpen je met het halen van je diploma terwijl je lekker buiten werkt.

© InfraVak 2024 | Sitemap | Privacyverklaring