Middenkaderfunctionaris

Als middenkaderfunctionaris speel je een belangrijke rol bij de inrichting van Nederland! In deze functie ben je namelijk werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Je houdt je bezig met het ontwerpen, calculeren, plannen, uitvoeren en het beheren van bijvoorbeeld de wegen, riolering en de inrichting van openbare ruimtes, maar ook spoorwegen kunstwerken en waterbouwkundige constructies.

Niveau 4
Als uitvoerder na de GWW-opleiding middenkaderfunctionaris geef je leiding bij bijvoorbeeld het aanleggen van wegen en bruggen. Bij grote projecten werk je onder de (hoofd)uitvoerder. Je houdt je bezig met het voorbereiden en organiseren van het werk/project. Je bewaakt en controleert de werkzaamheden, de begroting en de voortgang en kwaliteit. Ook let je op de veiligheid van jezelf en medewerkers op de bouwplaats, bestel je het materiaal en zet je materieel en het personeel in waar dit nodig is. Kortom, na deze GWW-opleiding ben je als uitvoerder verantwoordelijk voor de gehele uitvoering én oplevering van het werk en/of project.

Binnen de opleiding middenkaderfunctionaris krijg je met diverse onderdelen te maken. Als calculator ben je bezig met het uitrekenen (calculeren) van onder andere de aanneemsom. Voor deze functie is het dus van belang dat je goed bent met cijfers. Ook moet je goed kunnen samenwerken, want je werkt veel samen met de werkvoorbereiders. Zij zorgen ervoor dat het werk/project wordt voorbereid. Een werkvoorbereider houdt zich ook bezig met bijvoorbeeld de inkoop van het materiaal en ondersteunt de uitvoerder met administratieve werkzaamheden.

Werken en leren
Bij InfraVak zijn we op zoek naar vakmensen die werkend willen leren. Je gaat gemiddeld vier dagen per week aan het werk als middenkaderfunctionaris bij één van onze leerbedrijven. Daarnaast ga je één dag per week naar een ROC bij jou in de buurt om te werken aan de theorie. Ook krijg je aanvullende praktijkscholing en -begeleiding. Deze leerweg heet de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) en is de beste manier om uiteindelijk middenkaderfunctionaris te worden.

Vooropleiding
Ben je al aan het werk als allround vakman gww? Of ben je (bijna) klaar met deze opleiding? Stroom dan door naar de opleiding middenkaderfunctionaris en meld je direct aan!

Voordelen

  • Begeleiding en salaris vanuit InfraVak
  • Wettelijk schoolgeld wordt betaald
  • Tegemoetkoming in de kosten van de leermiddelen

Durf jij beslissingen te nemen en heb jij een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel? Werk jij graag in de buitenlucht? Meld je dan aan voor de opleiding middenkaderfunctionaris!

Heb je vragen of wil je je graag meer informatie? Bel of mail ons dan via 0548 – 370 550 of info@infravak.nl.

BENIEUWD WAAR JE ONS KUNT VINDEN?

Houd dan onze agenda in de gaten voor alle events!

AANMELDEN VOOR DEZE OPLEIDING?

Wij helpen je met het halen van je diploma terwijl je lekker buiten werkt.

© InfraVak 2024 | Sitemap | Privacyverklaring