Opleiding Middenkaderfunctionaris

Opleiding Middenkaderfunctionaris

Kies je voor de opleiding middenkaderfunctionaris? Dan speel je een belangrijke rol bij de inrichting van Nederland! Als middenkaderfunctionaris infra ben je namelijk werkzaam in de GWW (grond-, weg- en waterbouw). Je houdt je bezig met het ontwerpen, calculeren, plannen, uitvoeren en het beheren van bijvoorbeeld wegen, de riolering en de inrichting van de openbare ruimte, maar ook spoorwegen, kunstwerken en waterbouwkundige constructies.

Aanmelden     Bel ons

Opleiding middenkaderfunctionaris niveau 4

Ben je al aan het werk als allround vakman gww? Of ben je (bijna) klaar met deze opleiding? Stroom dan door naar de opleiding middenkaderfunctionaris en meld je direct aan!

Als uitvoerder na de GWW opleiding middenkaderfunctionaris geef je leiding bij bijvoorbeeld het aanleggen van wegen en bruggen. Bij grote projecten werk je onder de (hoofd)uitvoerder. Je houdt je bezig met het voorbereiden en organiseren van het werk/project. Je bewaakt en controleert de werkzaamheden, de begroting en de voortgang en kwaliteit. Ook let je op de veiligheid van jezelf en medewerkers op de bouwplaats. Tevens bestel je het materiaal en zet je materieel en het personeel in waar dit nodig is. Kortom, na deze GWW opleiding ben je als uitvoerder verantwoordelijk voor de gehele uitvoering én oplevering van het werk en/of project.

Binnen de opleiding middenkaderfunctionaris krijg je met diverse onderdelen te maken. Als calculator ben je bezig met het uitrekenen (calculeren) van o.a. de aanneemsom. Voor deze functie is het dus van belang dat je goed bent met cijfers. Ook moet je goed kunnen samenwerken omdat je veel samenwerkt met de werkvoorbereiders. Zij zorgen ervoor dat het werk/project wordt voorbereid. Als werkvoorbereider houd je je bezig met bijvoorbeeld de inkoop van het materiaal en ondersteun je de uitvoerder met administratieve werkzaamheden.

Durf jij beslissingen te nemen en heb jij een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel? Meld je dan aan voor de opleiding middenkaderfunctionaris!

Opleiding middenkaderfunctionaris bij InfraVak

Bij InfraVak zijn we altijd op zoek naar vakmensen die werkend willen leren. Dit houdt in dat bij je de opleiding middenkaderfunctionaris gemiddeld vier dagen in de week als uitvoerder/calculator/werkvoorbereider aan de slag gaat bij één van de leerbedrijven. Daarnaast ga je één dag per week naar een ROC bij jou in de buurt om te werken aan de theorie van het vak. Ook krijg je aanvullende praktijkscholing en -begeleiding. De theorielessen binnen de opleiding middenkaderfuntionaris zijn er als ondersteuning voor de praktijk. Deze leerweg heet BBL en is de beste manier om uiteindelijk uitvoerder/calculator/werkvoorbereider te worden. Tijdens deze BBL-opleiding is InfraVak je werkgever. Op deze manier verdien je gelijk al tijdens je opleiding. InfraVak is werkzaam in Noord en Oost Nederland.

Opleiding-middenkaderfunctionaris MiddenkaderfunctionarisOpleiding-middenkaderfunctionaris-Infravak

Wettelijk schoolgeld en leermiddelen

Het wettelijke schoolgeld is voor rekening van InfraVak en je krijgt een tegemoetkoming in de kosten van de leermiddelen.

Aanmelden voor de opleiding middenkaderfunctionaris

Werk je graag in de buitenlucht en houd je van afwisseling en verantwoording? Meld je dan aan voor de opleiding middenkaderfunctionaris. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Naast de opleiding middenkaderfunctionaris biedt InfraVak meerdere opleidingen aan binnen de infra zoals stratenmakervakman GWW,  waterbouwer, asfaltafwerker, balkmanmachinemonteur en machinist. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel ons voor een afspraak op 0548 – 370 550 of mail je vragen naar info@infravak.nl. Wij geven je graag meer informatie.

Terug naar overzicht