Opleiding Asfaltafwerker

Opleiding Asfaltafwerker

Nederland is een klein land met een uitgebreid wegennet, waar automobilisten en vervoerders veel gebruik van maken. Die wegen moeten dus vakkundig zijn aangelegd om jarenlang goed te blijven. Als asfaltafwerker maak je deel uit van de asfaltploeg en samen ben je bezig met het aanleggen en onderhouden/repareren van wegen.

Aanmelden     Bel ons

Opleiding asfaltafwerker niveau 2

Om je te kunnen aanmelden voor deze opleiding is het van belang dat je een niveau 1 (entreeopleiding Assistent Bouw, Wonen en Onderhoud) of vmbo-basis diploma hebt (of soortgelijk). Je kunt dan beginnen met de opleiding asfaltafwerker op niveau 2. Als asfaltafwerker ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden rond de asfaltafwerkmachine zoals het af- en bijwerken van randen en naden. Ook richt je het werkterrein in en je ruimt het ook weer op. Tevens ben je medeverantwoordelijk voor de voorbereidingen van het werk zodat de balkman en machinist het asfalt kunnen aanbrengen. Je werkt lekker in de buitenlucht en op verschillende locaties. Kun jij zelfstandig en in een team werken en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is de opleiding tot asfaltafwerker zeker iets voor jou! Werk je al als asfaltafwerker of heb je net je diploma gehaald en wil je verder leren? Meld je dan aan voor de opleiding balkman.

asfaltwerker

Opleiding asfaltafwerker bij InfraVak

Bij InfraVak zijn we altijd op zoek naar vakmensen die werkend willen leren. Dit houdt in dat je gemiddeld vier dagen in de week als asfaltafwerker aan de slag gaat bij één van de leerbedrijven. Daarnaast ga je 1 dag per week naar een ROC bij jou in de buurt om te werken aan de theorie van het vak. Ook krijg je aanvullende praktijkscholing en -begeleiding. De theorielessen zijn er als ondersteuning voor de praktijk. Deze leerweg heet BBL en is de beste manier om uiteindelijk asfaltafwerker te worden. Tijdens deze BBL-opleiding is InfraVak je werkgever. Op deze manier verdien je gelijk al tijdens je opleiding. InfraVak is werkzaam in noord en oost Nederland.

Asfaltwerker opleidingasfaltwerker opleiding volgen

Wettelijk schoolgeld en leermiddelen

Het wettelijke schoolgeld is voor rekening van InfraVak en je krijgt een tegemoetkoming in de kosten van de leermiddelen.

Aanmelden voor de opleiding asfaltafwerker

Werk je graag in de buitenlucht en houd je van afwisseling en grote machines om je heen? Meld je dan aan voor de opleiding asfaltafwerker. Naast de opleiding asfaltafwerker biedt InfraVak meerdere opleidingen aan binnen de infra zoals stratenmakerwaterbouwer, vakman gww, balkman, machinemonteur, machinist en middenkaderfunctionaris. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel ons voor een afspraak op 0548 – 370 550 of mail je vragen naar info@infravak.nl. Wij geven je graag meer informatie.

Terug naar overzicht