Asfaltwerker

Nederland is een klein land met een uitgebreid wegennet. Automobilisten en vervoerders maken hier veel gebruik van. Deze worden allemaal vakkundig aangelegd om jarenlang goed te blijven. Het is dus belangrijk dat dit door vakkundige specialisten wordt aangelegd en onderhouden. Ben jij iemand die niet stil wil zitten, graag met zijn handen werkt en het leuk lijkt om wegen aan te leggen, te onderhouden en te repareren? Dan is de opleiding asfaltwerker echt iets voor jou!

Niveau 2
Als asfaltmedewerker ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden rond de asfaltwerkmachine zoals het af- en bijwerken van randen en naden. Ook richt je het werkterrein in en ruim je het ook weer op. Tevens ben je medeverantwoordelijk voor de voorbereidingen van het werk, zodat de balkman en machinist het asfalt kunnen aanbrengen. Je werkt in de buitenlucht en op verschillende locaties.

Werken en leren
Bij InfraVak zijn we op zoek naar vakmensen die werkend willen leren. Je gaat gemiddeld vier dagen per week aan het werk als stratenmaker bij één van onze leerbedrijven. Daarnaast ga je één dag per week naar een ROC bij jou in de buurt om te werken aan de theorie. Ook krijg je aanvullende praktijkscholing en -begeleiding. Deze leerweg heet de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) en is de beste manier om uiteindelijk asfaltmedewerker te worden.

Vooropleiding
Het is van belang dat je een niveau 1 (entreeopleiding Assistent Bouw, Wonen en Onderhoud) of vmbo-basis diploma hebt. Je start dan met de opleiding asfaltmedewerker op niveau 2. Werk jij al als asfaltmedewerker of heb je net je diploma gehaald en wil je verder leren? Meld je dan aan voor de opleiding balkman.

Voordelen

  • Begeleiding en salaris vanuit InfraVak
  • Wettelijk schoolgeld wordt betaald
  • Tegemoetkoming in de kosten van de leermiddelen

Werk je graag in de buitenlucht, kun jij zelfstandig en in een team werken en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor de opleiding tot asfaltmedewerker

Heb je vragen of wil je je graag meer informatie? Bel of mail ons dan via 0548 – 370 550 of info@infravak.nl.

BENIEUWD WAAR JE ONS KUNT VINDEN?

Houd dan onze agenda in de gaten voor alle events!

AANMELDEN VOOR DEZE OPLEIDING?

Wij helpen je met het halen van je diploma terwijl je lekker buiten werkt.

© InfraVak 2024 | Sitemap | Privacyverklaring