Over ons

Bij InfraVak kun je verschillende vakopleidingen volgen in de grond-, weg en waterbouwsector (GWW). Dit noemen we ook wel de infra. Jouw toekomstige beroep leer je bij één van de leerbedrijven bij jou in de buurt. Dit doe je gemiddeld vier dagen in de week. Je werkt altijd onder de leiding van een ervaren vakman die jou alle fijne kneepjes van het vak leert. Je ontvangt direct salaris over jouw gewerkte dagen.

InfraVak is jouw werkgever en betaald naast jouw salaris ook het wettelijke schoolgeld. Daarnaast ontvang je ook een tegemoetkoming in de leermiddelen. Vanuit InfraVak bieden wij ook aanvullende praktijkscholing en begeleiding.

Wil jij een betaalde opleiding in de Infra volgen? Baangarantie hebben? Buiten werken? Meld je dan aan voor één van onze opleidingen! Je kunt bij ons terecht van niveau 1 tot en met niveau 4.

BBL-opleidingen
InfraVak biedt Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL)-opleidingen aan. Hierbij ligt de nadruk op werken. InfraVak is je werkgever, maar je werkt vier dagen per week bij één van de aangesloten leerbedrijven. De theorielessen worden gegeven door een ROC bij jou in de buurt. Deze lessen worden afgewisseld met praktijkopdrachten in onze eigen praktijkhal. In de winterperiode ga je vaker naar school dan in de rest van het jaar.

Overeenkomsten
Je sluit twee overeenkomsten af met InfraVak. Een arbeidsovereenkomst met InfraVak en een inschrijving op school (BPV overeenkomst). De overeenkomsten zijn aan elkaar gekoppeld en zijn voor de duur van jouw opleiding geldig. Daarna heb je de mogelijkheid om verder te leren of te gaan werken. Wij passen de CAO voor het Bouwbedrijf toe, ook wel de bouw CAO genoemd, hierdoor ontvang je direct een goed salaris.

Werkgever
InfraVak zorgt dat je bij een leerbedrijf wordt geplaatst, maar zorgt wel voor jouw salarisbetaling en verzekeringen. Wij zijn dus jouw werkgever en zorgen voor een werkplek bij een aannemer. Onze coördinatoren begeleiden jou zowel in de praktijk als de theorie.

Scholen
InfraVak werkt nauw samen met het ROC van Twente, Deltion College Zwolle, Soma College, ROC Friese Poort Drachten en Alfa College Groningen. In overleg kunnen we daarvan afwijken.

Heb je vragen of wil je je graag meer informatie? Bel of mail ons dan via 0548 – 370 550 of info@infravak.nl.

BENIEUWD WAAR JE ONS KUNT VINDEN?

Houd dan onze agenda in de gaten voor alle events!

ONTDEK ONZE OPLEIDINGEN

Wij helpen je met het halen van je diploma terwijl je lekker buiten werkt.

Naar opleidingen

BUITEN WERKEN EN JE DIMPLOMA HALEN?

Zie jij de grond weg en waterbouw opleiding helemaal zitten? Start dan met de opleiding bij Infravak! Wij zijn helpen je met het halen van je diploma terwijl je lekker buiten werkt.
© InfraVak 2024 | Sitemap | Privacyverklaring