Meer informatie

BBL-opleidingen
InfraVak biedt BBL-opleidingen aan, de nadruk ligt hierbij op werken. InfraVak is je werkgever, maar je werkt bij een van de aangesloten wegenbouwbedrijven. De theorielessen worden gegeven door een ROC, de lessen worden afgewisseld met praktijkopdrachten in onze hal. In de winterperiode ga je vaker naar school dan in de rest van het jaar.  InfraVak biedt diverse opleidingen binnen de infra aan zoals vakman GWWwaterbouwerstratenmakermachinist en middenkaderfunctionaris.

Overeenkomsten
Met InfraVak sluit je twee overeenkomsten. Dit zijn een arbeidsovereenkomst met InfraVak en een inschrijving op school (BPV overeenkomst). De overeenkomsten zijn aan elkaar gekoppeld en zijn voor de duur van jouw opleiding geldig. Daarna heb je de mogelijkheid om verder te leren of te gaan werken. Wij passen de CAO voor het Bouwbedrijf toe, ook wel de bouw CAO genoemd. Dat is een goede CAO, je ontvangt direct een prima salaris.

Werkgever
Wij zorgen voor een leerbedrijf, maar salarisbetaling en verzekeringen lopen via InfraVak. Wij zijn dus jouw werkgever en zorgen voor een werkplek bij een aannemer. InfraVak begeleidt jou voor zowel de praktijk als de theorie.

Scholen
InfraVak werkt nauw samen met ROC van Twente, Deltion College Zwolle, SOMA College, ROC Friese Poort Drachten en Alfa College Groningen. In overleg kunnen we daarvan afwijken.

© InfraVak 2024 | Sitemap | Privacyverklaring