Machinemonteur

Machinemonteur

Met de opleiding machinemonteur leer je verschillende machines te repareren en te onderhouden. Je krijgt met veel verschillende machines te maken wanneer je besluit machinemonteur te worden. Van trilplaten tot asfaltafwerkmachines. Daarnaast leer je ook van alles over motoren, elektronica en aandrijfsystemen. Aan het eind van de opleiding machinemonteur kun je zelfstandig reparaties uitvoeren, waardoor je alle handvatten hebt om machinemonteur te worden. Spreekt deze opleiding jou aan? Meld je dan snel aan bij InfraVak!

Aanmelden     Bel ons

Opleiding machinemonteur niveau 3

De opleiding tot machinemonteur is een niveau 3 opleiding. Voor deze opleiding heb je minimaal een diploma vmbo kader of een relevante beroepsopleiding op niveau 2 nodig. Tijdens deze opleiding leer je alles wat je moet weten om zelfstandig de reparaties en onderhoud voor verschillende machines te doen. Aan het eind ben je echt klaar om machinemonteur te worden. Om machinemonteur te worden, worden er ook een aantal eigenschappen van je verwacht. De opleiding machinemonteur vraagt technisch inzicht, nauwkeurigheid en concentratie. Ook werk je geregeld samen in een team. In dit geval zijn duidelijkheid en goed communiceren ook geen overbodige eigenschappen.

Opleiding machinemonteur

Opleiding machinemonteur bij InfraVak

Bij InfraVak zoeken we gemotiveerde jongeren die werkend willen leren. Je bent aan het werk bij één van de gespecialiseerde bedrijven in noord en oost Nederland waarmee wij een nauw samenwerkingsverband hebben. De theorielessen zijn er als ondersteuning voor de praktijk. Deze leerweg heet BBL en is de beste manier om uiteindelijk machinemonteur te worden. Tijdens deze BBL-opleiding is InfraVak je werkgever. Op deze manier verdien je gelijk al tijdens je opleiding.

Wettelijk schoolgeld en leermiddelen

Het wettelijke schoolgeld is voor rekening van InfraVak en je krijgt een tegemoetkoming in de kosten van de leermiddelen.

Machinemonteur worden? Meld je aan voor de opleiding Machinemonteur

Ben jij altijd al geïnteresseerd geweest in machines en heb je de ambitie om hiermee aan de slag te gaan? Dan is de opleiding machinemonteur een goede keuze voor jou! Meld je aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons bereiken op het nummer 0548 – 370 550. Ook kun je jouw vragen sturen naar info@infravak.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Terug naar overzicht