Assistent infra

Assistent infra

Entreeopleiding Assistent BWO (Bouw, Wonen en Onderhoud)

Wil je graag leren en werken in de GWW (grond-, weg- en waterbouw) maar beschik je niet over een vmbo-diploma of soortgelijk? Dan kun je misschien wel de entreeopleiding Assistent Bouw, Wonen en Onderhoud volgen. Dit is een mbo-opleiding niveau 1. Tijdens deze opleiding leer je alle basisvaardigheden op het gebied van de grond,- weg- en waterbouw. Je werkt samen in een team met bijvoorbeeld straatmakers, waterbouwers, machinisten of vakmannen GWW.

Aanmelden     Bel ons

Entreeopleiding Assistent Bouw, Wonen en Onderhoud Niveau 1

Deze opleiding duurt gemiddeld één jaar. Je leert de basisvaardigheden in het grond-, riool- en straatwerk en assisteert de vakmannen in de wegenbouw. Wellicht kun je hierna doorstromen naar een opleiding op niveau 2, zoals vakman GWW, opperman bestratingen, waterbouwer of asfaltafwerker.

Entreeopleiding Assistent Bouw, Wonen en Onderhoud bij InfraVak

Bij InfraVak zoeken we gemotiveerde jongeren die werkend willen leren. Wil je graag werkend leren, maar heb je geen vooropleiding? Dan kun je je aanmelden voor deze opleiding!

Je bent aan het werk bij één van de wegenbouwbedrijven in noord en oost Nederland waarmee wij een nauw samenwerkingsverband hebben. Gemiddeld ga je 1 dag per week naar een ROC bij jou in de buurt. De theorielessen zijn er als ondersteuning voor de praktijk. Ook krijg je aanvullende praktijkscholing en -begeleiding. Deze leerweg heet BBL en is de beste manier om uiteindelijk assistent infra te worden. Tijdens deze BBL-opleiding is InfraVak je werkgever. Op deze manier verdien je gelijk al tijdens je opleiding. Wil je hierna nog doorleren? Dan kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld de opleiding vakman gww, opperman bestratingen, asfaltafwerker of waterbouwer te volgen!

Assistent Bouw, Wonen en OnderhoudAssistent BWO

Wettelijk schoolgeld en leermiddelen

Het wettelijke schoolgeld is voor rekening van InfraVak en je krijgt een tegemoetkoming in de kosten van de leermiddelen.

Aanmelden voor de entreeopleiding Assistent Bouw, Wonen en Onderhoud

Werk je graag in de buitenlucht en houd je van afwisseling en grote machines om je heen? Meld je dan aan voor de entreeopleiding Assistent Bouw, Wonen en Onderhoud. Naast deze opleiding biedt InfraVak meerdere opleidingen binnen de infra zoals asfaltafwerker, stratenmakerwaterbouwervakman GWW, balkman, machinemonteur, machinist en middenkaderfunctionaris. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel ons voor een afspraak op 0548 – 370 550 of mail je vragen naar info@infravak.nl. Wij geven je graag meer informatie.

Terug naar overzicht