Opleiding wegenwerker
Aanmelden

Opleiding wegenwerker

Wil jij de opleiding wegenwerker volgen om zo goed voorbereid te zijn op een mooie toekomst in de wegenbouw? Als wegenwerker werk je aan het wegdek, diverse wegconstructies, rioleringen en bestratingen. Wegenwerkers werken graag in de buitenlucht. Samen met een team vakmannen zorg je ervoor dat Nederland mooi en goed bereikbaar blijft. Ben je een teamspeler en aanpakker en wil je wegenwerker worden? Kies dan voor een opleiding wegenwerker.

Competenties wegenwerker

Als wegenwerker is het belangrijk dat je over vakinhoudelijke kennis beschikt. Ook is het belangrijk dat je weet hoe goede wegen en/of rioleringen worden aangelegd. Bij InfraVak leer je dat. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan het zo veilig en gezond mogelijk werken. Dat is belangrijk voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Als wegenwerker werk je namelijk niet alleen, maar met een heel team!

Opleiding wegenwerker

Wil jij graag wegenwerker worden? Dan is de opleiding vakman grond-, weg- en waterbouw (GWW) echt wat voor jou. Tijdens deze niveau 2 opleiding leer je veel over de wegenbouw. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van straatkolken en het aansluiten hiervan. Verder leer je bij deze opleiding ook alles wat je moet weten over het verdichten van funderingslagen en het op afschot leggen van rioolbuizen. Tijdens de opleiding werk je gemiddeld 4 dagen in de week bij een wegenbouwbedrijf in Noord of Oost Nederland, waardoor je veel ervaring kunt opdoet in de praktijk. Al snel genoeg merk je dat het een erg afwisselende en uitdagende baan is! Ben je al wegenbouwer of wil je graag een niveau 3 opleiding doen? Dan is de allround vakman GWW opleiding echt wat voor jou!

Opleiding wegenwerk bij InfraVak

InfraVak is een samenwerkingsverband van wegenbouwbedrijven. Voor deze wegenbouwbedrijven zijn wij doorlopend op zoek naar jongeren die graag werkend hun diploma willen halen. De opleiding wegenwerker bestaat uit gemiddeld vier dagen werken en één dag school. Deze schooldag vindt plaats in Holten, Groningen of Drachten, waarbij de theorielessen door het ROC worden verzorgd. Tijdens deze BBL-opleiding is InfraVak je werkgever en krijg je direct een goed salaris van ons!

Meld je aan voor de opleiding wegenwerker

Werk jij graag buiten en ben je een echte doorpakker die graag grote machines om zich heen heeft? Meld je dan aan voor de opleiding wegenwerker (vakman GWW) en wij nemen contact met je op. Naast de opleiding wegenwerker, biedt InfraVak meerdere opleidingen binnen de infra zoals vakman GWW, wegenbouwer, waterbouwerstratenmaker en machinist. Ook voor meer informatie over de opleiding, het werk of InfraVak kun je contact met ons opnemen. Dat kan door door te bellen naar 0548 – 370 550 of te mailen naar info@infravak.nl. De leermeesters van InfraVak geven je graag meer informatie over de opleiding wegenwerker!