Opleiding wegenwerker
Aanmelden

Opleiding wegenwerker

Wil jij de opleiding wegenwerker volgen, om zo goed voorbereid te zijn op een mooie toekomst in de wegenbouw? Als wegenwerker werk je aan het wegdek, diverse wegconstructies, rioleringen en bestratingen. Wegenwerkers werken graag in de buitenlucht. Samen met een team vakmannen zorg je ervoor dat Nederland mooi en goed bereikbaar blijft. Ben je een teamspeler en aanpakker en wil je wegenwerker worden? Kies dan voor een opleiding wegenwerker.

Competenties wegenwerker

Als wegenwerker is het belangrijk dat je over vakinhoudelijke kennis beschikt. Ook is het belangrijk dat je weet hoe goede wegen en/of rioleringen worden aangelegd. Bij Infravak leer je dat. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan het zo veilig en gezond mogelijk werken. Dat is belangrijk voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Als wegenwerker werk je namelijk niet alleen, maar met een heel team!

Opleiding wegenwerker

Wil jij graag wegenwerker worden? Dan is de opleiding vakman grond-, weg- en waterbouw (GWW) echt wat voor jou. Tijdens deze niveau 2 opleiding leer je veel over de wegenbouw. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van straatkolken en het aansluiten hiervan. Verder leer je bij deze opleiding ook alles wat je moet weten over het verdichten van funderingslagen en het op afschot leggen van rioolbuizen. Tijdens de opleiding werk je gemiddeld 4 dagen in de week bij een wegenbouwbedrijf in Overijssel of Gelderland, waardoor je veel ervaring kunt opdoen in de praktijk. Je zult merken dat het een erg afwisselende en uitdagende baan is. Ben je al wegenbouwer of wil je graag een niveau 3 opleiding doen? Dan is de allround vakman GWW opleiding echt wat voor jou!

Opleiding wegenwerk bij Infravak

InfraVak is een samenwerkingsverband van wegenbouwbedrijven. Voor deze wegenbouwbedrijven zijn wij doorlopend op zoek naar jongeren die graag werkend hun diploma willen halen. De opleiding wegenwerker bestaat uit gemiddeld vier dagen werken en één dag school. Deze schooldag vindt plaats in Holten, waarbij de theorielessen door het ROC Twente worden verzorgd. Tijdens deze BBL-opleiding is Infravak je werkgever en krijg je direct een goed salaris van ons!

Meld je aan voor de opleiding wegenwerker

Werk jij graag buiten en ben je een echte doorpakker die graag grote machines om zich heen heeft? Meld je dan aan voor de opleiding wegenwerker (vakman GWW) en vul het online aanmeldformulier in. Naast de opleiding wegenwerker, biedt InfraVak meerdere opleidingen binnen de infra zoals vakman GWW, wegenbouwer, waterbouwerstratenmaker en machinist. Neem voor meer informatie of advies over de opleiding, het werk of InfraVak contact met ons op? Dat kan door door te bellen naar 0548 – 370550 of te mailen naar info@infravak.nl. De leermeesters van InfraVak geven je graag meer informatie over de opleiding wegenwerker!

Aanmelden

Kom werken en leren in de wegenbouw en meld je hieronder aan.

Na het invullen van dit formulier zullen wij contact met je opnemen. Door dit formulier in te vullen ga je nog geen verplichtingen aan.