Opleiding wegenbouw
Aanmelden

Opleiding wegenbouw Topopleiding 2018

De opleiding wegenbouw bereidt je voor op een mooie toekomst in de wegenbouw. Dit betekent dat je werkt aan het wegdek, diverse wegconstructies, rioleringen en bestratingen. Wegenbouwers werken graag buiten, met een team vakmannen zorg je ervoor dat Nederland mooi en goed bereikbaar blijft. Ben je een teamspeler en aanpakker? Dan is een wegenbouw opleiding echt iets voor jou!

Aanmelden     Bel ons

Competenties wegenbouwer

Als wegenbouwer is het belangrijk dat je over vakinhoudelijke kennis beschikt en weet hoe goede wegen en/of rioleringen worden aangelegd. Dit leren wij je bij InfraVak. Ook besteden we veel aandacht aan het zo veilig en gezond mogelijk werken. Niet alleen belangrijk voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Werken in de wegenbouw doe je namelijk niet alleen!

Opleiding wegenbouw niveau 2 & 3

Wil jij graag wegenbouwer worden? Volg dan de algemene opleiding vakman grond-, weg- en waterbouw (GWW). Tijdens deze niveau 2 opleiding leer je veel over de wegenbouw, zoals het plaatsen van straatkolken en het aansluiten hiervan. Ook leer je van alles over het verdichten van funderingslagen en het op afschot leggen van rioolbuizen. Tijdens de opleiding ga je gemiddeld 4 dagen per week bij een wegenbouwbedrijf in de regio Noord of Oost Nederland aan de slag. Je zult merken dat het een erg afwisselende en uitdagende baan is. Ben je al wegenbouwer of wil je graag een niveau 3 opleiding doen? Kies dan voor de allround vakman GWW opleiding!

Opleiding wegenbouwer bij InfraVak

Bij InfraVak zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe wegenbouwers die graag werkend willen leren. Zoals eerder beschreven, werk je gemiddeld 4 dagen in de week bij een van onze lidbedrijven en ga je gemiddeld 1 dag per week naar school in Holten. Tijdens deze schooldag krijg je theorie- en praktijklessen, verzorgd door het ROC van Twente. Deze leerweg heet BBL, waarbij je direct een goed salaris krijgt en ondertussen je diploma haalt! De opleiding Vakman GWW op zowel niveau 2 als op niveau 3 zijn Topopleidingen 2018. Dit is een unieke zegel. Deze zegel krijg je alleen als een opleiding als beste wordt beoordeeld door de onafhankelijke keuzegids. Het kwaliteitszegel ‘Topopleiding 2018’ mag alleen gevoerd worden als het onderwijs van kwalitatief zeer hoog niveau is. De Nationale Keuzegids baseert het oordeel op onder andere beoordelingen van studenten en inspectie.

Aanmelden voor de opleiding wegenbouwer

Ben je graag aan het werk in de buitenlucht en houd je van doorpakken en grote machines om je heen? Meld je dan aan voor de opleiding wegenbouwer (vakman GWW). Dit doe je door ons te mailen met jouw gegevens. Klik hier voor de link naar de pagina voor de gegevens die we van je vragen.  Na het ontvangen van jouw gegevens, zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen. Naast de opleiding wegenbouwer, biedt InfraVak meerdere opleidingen binnen de infra zoals stratenmaker, vakman GWW, wegenwerker, waterbouwer en machinist. Wil je graag meer informatie of advies over de opleiding, het werk of InfraVak? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0548 – 370 550 of te mailen naar info@infravak.nl. Onze leermeesters geven je graag meer informatie over de opleiding wegenbouw!